EN
Të gjitha kategoritë
EN

Profili i kompanisë

       Changzhou Quality Textile Industry Co., Ltd. i përket CQ-Group i cili filloi mbi 100 vjet më parë, 1918 në Gjermani. Në vitin 2014 CQ-Textile bëhet një kompani e pavarur me vendndodhje në Changzhou, Provinca Jiangsu në Kinë. 

CQTex,is a leading flag, flamur, parasol, canopy, and advertising textile production company with a strong reputation for quality, reliability, and customer service.

Në CQTex, ne jemi të specializuar në prodhimin e produkteve me cilësi të lartë, të bëra me porosi për një gamë të gjerë klientësh, duke përfshirë biznese, ekipe sportive, shkolla, agjenci qeveritare dhe më shumë. Me mbi 10 vjet përvojë në industri, ne kemi krijuar një reputacion për ofrimin e produkteve dhe shërbimeve të jashtëzakonshme për klientët tanë në mbarë botën.

Objektet tona moderne të prodhimit janë të pajisura me teknologjinë dhe makineritë më të fundit, duke na lejuar të prodhojmë sasi të mëdha flamujsh, pankarta, çadra dielli, tenda dhe tekstile reklamuese me saktësi dhe efikasitet të lartë. Ne kemi një ekip të fortë stilistësh me përvojë dhe punëtorë të kualifikuar të cilët janë të përkushtuar për të ofruar produkte të cilësisë më të lartë për klientët tanë.

Një nga pikat tona më të forta është kapaciteti ynë i lartë prodhues. Në CQTex, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte dhe shërbime të jashtëzakonshme për klientët tanë. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të kuptuar nevojat dhe kërkesat e tyre specifike, dhe ne përpiqemi të ofrojmë zgjidhje të personalizuara që plotësojnë nevojat e tyre unike.

Misioni ynë është të prodhojmë cilësinë më të mirë për çmimet më të mira.
Së bashku me klientët tanë ne zhvillojmë produkte pikërisht për nevojat e tregut. Fokusi këtu është gjithmonë te cilësia. Cilësia është përparësia kryesore në ekuilibër me natyrën. Puna ekipore është grumbulli tjetër në rritjen tonë të shpejtë, sepse çdo anëtar i ekipit e di se performanca e tij e çon ekipin përpara.

1Këtë sukses duam ta ndajmë me partnerët tanë.

1Një marrëdhënie afatgjatë është gjithmonë ajo që ne kërkojmë.

1Mezi pres të kontaktoj me ju.

Sinqerisht
Ekipi juaj CQ-Textile

kompani