EN
Të gjitha kategoritë
EN

Pëlhurë flamuri

RPET stormflag 110g-Pëlhurë printimi tekstili me flamur dhe flamur të ricikluar 105cm-320cm gjerësi në printim me cilësi të lartë në printim dixhital printim me transferim nxehtësie printim pëlhurë e bardhë me çmim të lirë cilësi GRS 100% pëlhurë e punuar me shtiza e ricikluar poliestër


tipar
SHTETI I DHNA
100% poliestër i punuar me shtiza
Metoda e provës
Gjerësia (cm)
          (Inç)
105-320
41-126
Total Pesha110g / m ²DIN EN ISO 2286-2
BS 3424 Metoda 5A
Bojëra të përdorshmeBojëra dispersioni
Sublimimi-Transferimi direkt
pigment
UV lnk
Bojë me bazë vaji
Retardant i flakës (FR)B1,B2,M1,M2 OpsionaleDIN 4102
DIN 75200
AplikacionPrintim në ekran / Printim dixhital
QC-MenaxhimiISO 9001
ISO 14001
ISO 18001
VërejtjeNuk përdoren kimikate të kufizuara.
Lista shtesë është e disponueshme.

RPET stormflag110g is a recycled knitted pëlhurë poliesteri that is perfect for creating sustainable flags and banners. With a weight of 110g per square meter, this fabric is strong, durable, and resistant to tearing and fraying. Its construction is made from recycled materials, making it a sustainable choice for those looking to reduce their environmental impact. 


RPET stormflag110g është gjithashtu rezistent ndaj ujit, duke siguruar që të ruajë ngjyrën dhe gjallërinë e tij edhe në kushte të lagështa. Kjo pëlhurë është e përkryer për këdo që kërkon të krijojë flamuj dhe banderola me cilësi të lartë, të qëndrueshme për ngjarje dhe reklama në natyrë.

Ikasafortë