EN
Të gjitha kategoritë
EN

Pëlhurë flamuri

Shinning stormflag125g-Pëlhurë me shkëlqim flamuri me cilësi të jashtme Pëlhurë flamuri me shkëlqim 100% të thurura prej pëlhure të bardhë poliester në printim dixhital Printim në ekran Printim i transferimit të nxehtësisë Pëlhurë flamuri me shkëlqim me cilësi të mirë


tipar
SHTETI I DHNA
100% poliestër i punuar me shtiza
Metoda e provës
Gjerësia (cm)
          (Inç)
105-320
41-126
Total Pesha125g / m ²DIN EN ISO 2286-2
BS 3424 Metoda 5A
Bojëra të përdorshmeBojëra dispersioni
Sublimimi-Transferimi direkt
pigment
UV lnk
Bojë me bazë vaji
Retardant i flakës (FR)B1,B2,M1,M2 OpsionaleDIN 4102
DIN 75200
AplikacionPrintim në ekran / Printim dixhital
QC-MenaxhimiISO 9001
ISO 14001
ISO 18001
VërejtjeNuk përdoren kimikate të kufizuara.
Lista shtesë është e disponueshme.

Shinning Stormflag125g është një thurje unike pëlhurë poliesteri that is perfect for creating eye-catching flags and banners. With a weight of 125g per square meter, this fabric is lightweight, strong, and durable. 


Sipërfaqja e saj është e veshur me një shtresë të veçantë metalike, duke i dhënë një efekt shkëlqyes dhe reflektues që e bën atë të përsosur për përdorim në materiale reklamuese dhe promovuese. Shinning Stormflag125g është gjithashtu rezistent ndaj ujit, duke siguruar që të ruajë ngjyrën dhe gjallërinë e tij edhe në kushte të lagështa. 


Kjo pëlhurë është e përkryer për këdo që kërkon të krijojë flamuj dhe pankarta me cilësi të lartë, që tërheqin vëmendjen.

Ikasafortë