EN
Të gjitha kategoritë
EN

Pëlhurë flamuri

Stormflag 110g-Print tekstili 100% poliestër i thurur 105-320cm gjerësi flamuri dhe banderola me cilësi të lartë dhe banderolë Printimi dixhital në ekran Transferimi i nxehtësisë


tipar
SHTETI I DHNA
100% poliestër i punuar me shtiza
Metoda e provës
Gjerësia (cm)
          (Inç)
105-320
41-126
Total Pesha110g / m ²DIN EN ISO 2286-2
BS 3424 Metoda 5A
Bojëra të përdorshmeBojëra dispersioni
Sublimimi-Transferimi direkt
pigment
UV lnk
Bojë me bazë vaji
Retardant i flakës (FR)B1,B2,M1,M2 OpsionaleDIN 4102
DIN 75200
AplikacionPrintim në ekran / Printim dixhital
QC-MenaxhimiISO 9001
ISO 14001
ISO 18001
VërejtjeNuk përdoren kimikate të kufizuara.
Lista shtesë është e disponueshme.

Stormflag110g is a high-quality knitted pëlhurë poliesteri that is perfect for creating flags and banners. With a weight of 110g per square meter, this fabric is strong, durable, and resistant to tearing and fraying. Its high-quality construction ensures that it can withstand harsh weather conditions, making it suitable for outdoor use. 


Stormflag110g është gjithashtu rezistent ndaj ujit, duke siguruar që të ruajë ngjyrën dhe gjallërinë e tij edhe në kushte të lagështa. Kjo pëlhurë është ideale për këdo që kërkon një material me cilësi të lartë dhe jetëgjatë për të krijuar flamuj dhe banderola për ngjarje në natyrë.

Ikasafortë