EN
Të gjitha kategoritë
EN

PRODUKTET e nxehta

LAJMET E KOMPANISE

  • Tekstile ombrellë për reklamim në natyrë: Zgjidhje të qëndrueshme dhe tërheqëse nga CQTex

    Ndërsa reklamimi në natyrë vazhdon të bëhet gjithnjë e më i popullarizuar, bizneset po kërkojnë mënyra të reja për t'u dalluar nga turma. Një zgjidhje që po fiton tërheqje është përdorimi i tekstileve me ombrellë. Çadrat e diellit janë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një ekran reklamimi unik dhe tërheqës që mund të përdoret në një sërë ambientesh të jashtme.

  • CQTex's Flag Textiles: Zgjidhja perfekte për reklamat në shkallë të gjerë

    Në botën e sotme me ritme të shpejta, reklamimi është bërë më i rëndësishëm se kurrë. Çdo kompani dëshiron të përcjellë mesazhin e saj tek sa më shumë njerëz të jetë e mundur, dhe reklamimi në shkallë të gjerë është një nga mënyrat më të mira për të arritur këtë qëllim. Megjithatë, kur bëhet fjalë për reklamat në shkallë të gjerë, gjetja e materialeve dhe furnizuesve të duhur mund të jetë një sfidë. Këtu hyn CQTex. Si prodhuesi kryesor i tekstileve të flamurit, tekstileve të banderolave, tekstileve për çadra dielli, tekstileve me tendë dhe të gjitha tekstileve të tjera reklamuese, CQTex ka zgjidhjen perfekte për reklamat në shkallë të gjerë.

  • Eksplorimi i tendencave dhe inovacioneve më të fundit në tekstilet e flamurit CQTex

    Tekstilet e flamurit kanë bërë një rrugë të gjatë nga pëlhurat e endura tradicionale te materialet e avancuara që janë më të forta, më të qëndrueshme dhe estetikisht të këndshme. CQTex është një furnizues lider tekstili me flamur që është në ballë të zhvillimit të teknologjive dhe materialeve të reja për të përmbushur kërkesat në ndryshim të industrisë së flamurit.

Lexo më shumë